Nieuws, evenementen en blogberichten

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, evenementen en andere leuke berichten over Bootverhuur Beerta en het Oldambtmeer.

Wij zijn ook op Facebook te vinden, like onze pagina: www.facebook.com/bootverhuurbeerta/

« < 1 2

juni aanbieding

Gezellig met vrienden in de kano. Nu vanaf de jachthaven in Beerta, bij de speeltuin, een prachtige kano route naar de Blauwestad. Door kanalen en... lees verder »

zin in vakantiegevoel!!!

Zin in het ultieme vakantiegevoel!! Even eruit met familie of vrienden. Huur dan een boot bij Bootverhuurbeerta!! Bel mij op 06-83989681 of mail... lees verder »

U wilt een boot huren en samen de huurperiode bepalen.. - Bootverhuur Beerta Blauwestad

U wilt een boot huren en samen de huurperiode bepalen..

Dat kan! In overleg is veel mogelijk. Stel je wilt een motorboot huren, om te gaan varen op het Oldambtmeer en je wilt dit doen vanaf 11.00 t/m... lees verder »

Tarieven 2018

De verhuurprijzen voor het vaarseizoen 2018 zijn bekend! Wilt u ook een sloep, rubberboot, canadese kano of een sit on top huren? Bel 06 83989681 of... lees verder »

Origineel cadeau geven?

Vanaf nu verkrijgbaar cadeaubonnen om een unieke vaarbeleving te schenken. Maak uw partner, kinderen, familie, kennissen, vrienden of collega's... lees verder »

Het vaarseizoen is begonnen! - Bootverhuur Beerta Blauwestad

Het vaarseizoen is begonnen!

Het voorjaar is begonnen. De weersverwachtingen van het aankomende weekend zien er goed uit. Heerlijk weer om vanaf het water te genieten van de... lees verder »

Mooie dagen voor de boeg

Beste mensen, We hebben nog een paar prachtige dagen voor de boeg!! Heerlijk weer om lekker te gaan varen en te genieten van de prachtige... lees verder »

« < 1 2

einde vaarseizoen 2022

Het vaarseizoen 2022 is afgesloten. Alle boten zijn uit het water, schoongemaakt en winterklaar de stalling in. We kunnen terugkijken op een mooie zomer, met een prachti... lees verder »

Zaterdag 3 september 2022 gesloten

Zaterdag, 3 september 2022, is Bootverhuurbeerta gesloten.... lees verder »

Contact via Whatsapp