Nieuws, evenementen en blogberichten

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, evenementen en andere leuke berichten over Bootverhuur Beerta en het Oldambtmeer.

Wij zijn ook op Facebook te vinden, like onze pagina: www.facebook.com/bootverhuurbeerta/

Aangepaste voorwaarden i.v.m. de corona crisis

Momenteel is het huren van een sloep nog steeds mogelijk. Het is toegestaan om met huisgenoten, dus familie of vrienden waarmee je onder één dak lee... lees verder »

Uitbreiding verhuurvloot!! - Bootverhuur Beerta Blauwestad

Uitbreiding verhuurvloot!!

Bootverhuurbeerta heeft de verhuurvloot uitgebreid!! Er zijn twee prachtige ruime sloepen bij gekomen. Een Oldambtsloep 530 en een tender 570, met lux... lees verder »

Superaanbieding !!

Superaanbieding!! Vrijdag, zaterdag en zondag speciale aanbieding. Huur sloep van 10.30 tot 17.00 voor € 100,-- Huur rubberboot met 6pk bbm van 10.3... lees verder »

juni aanbieding

Gezellig met vrienden in de kano. Nu vanaf de jachthaven in Beerta, bij de speeltuin, een prachtige kano route naar de Blauwestad. Door kanalen en vaa... lees verder »

zin in vakantiegevoel!!!

Zin in het ultieme vakantiegevoel!! Even eruit met familie of vrienden. Huur dan een boot bij Bootverhuurbeerta!! Bel mij op 06-83989681 of mail mij... lees verder »

U wilt een boot huren en samen de huurperiode bepalen.. - Bootverhuur Beerta Blauwestad

U wilt een boot huren en samen de huurperiode bepalen..

Dat kan! In overleg is veel mogelijk. Stel je wilt een motorboot huren, om te gaan varen op het Oldambtmeer en je wilt dit doen vanaf 11.00 t/m 16.00.... lees verder »

Tarieven 2018

De verhuurprijzen voor het vaarseizoen 2018 zijn bekend! Wilt u ook een sloep, rubberboot, canadese kano of een sit on top huren? Bel 06 83989681 of m... lees verder »

Origineel cadeau geven?

Vanaf nu verkrijgbaar cadeaubonnen om een unieke vaarbeleving te schenken. Maak uw partner, kinderen, familie, kennissen, vrienden of collega's blij... lees verder »

Het vaarseizoen is begonnen! - Bootverhuur Beerta Blauwestad

Het vaarseizoen is begonnen!

Het voorjaar is begonnen. De weersverwachtingen van het aankomende weekend zien er goed uit. Heerlijk weer om vanaf het water te genieten van de eerst... lees verder »

Mooie dagen voor de boeg

Beste mensen, We hebben nog een paar prachtige dagen voor de boeg!! Heerlijk weer om lekker te gaan varen en te genieten van de prachtige natuur. Nu... lees verder »

Aangepaste voorwaarden i.v.m. de corona crisis

Momenteel is het huren van een sloep nog steeds mogelijk. Het is toegestaan om met huisgenoten, dus familie of vrienden waarmee je onder één dak leeft, een sloep te hur... lees verder »

Uitbreiding verhuurvloot!! - Bootverhuur Beerta Blauwestad

Uitbreiding verhuurvloot!!

Bootverhuurbeerta heeft de verhuurvloot uitgebreid!! Er zijn twee prachtige ruime sloepen bij gekomen. Een Oldambtsloep ... lees verder »

Contact via Whatsapp